Tarinallinen video, joka jättää jäljen®

Videotuotanto vaatii osittain erilaista lähestymistapaa kuin valokuvaus.

Videot toteutetaan avaimet käteen -periaatteella yhdessä asiakkaan kanssa. Ne voidaan tehdä ja suunnitella eri käyttötarkoituksiin. Videoilla voidaan vahvistaa brändiäsi tai visiotasi. Niillä voidaan myös esitellä uusia tuotteita tai palveluja. Laadukkaat ja hyvin suunnitellut videot palvelevat tehokkaasti esim. messuilla, verkossa tai sosiaalisessa mediassa.

Yritysvideot

Laadukkaat yritysvideot yrityksille koosta riippumatta. Jokainen yritysvideo on aina käsikirjoitettu tarkasta sekä suunniteltu mukaansatempaavaksi, joka välittää halutun viestin kiinnostavalla ja mieleenpainuvalla tavailla.

Mainosvideot

Kaupallinen videoiden tuotantomme tarjoaa huippuluokan HD-laatuisen videon tuotannon ja ammatillisen videoeditoinnin. Voimme tuottaa mitä tahansa standardi haastatteluista, hauskaan energiapitoiseen ja luovaan mainossisältöön.

Some-videot

Some-videolla saat kerrottua asian helpommin, kuin usealla kuvalla tai pelkällä tekstillä. Some-video voi olla vaikkapa haastattelutyyppinen tai tilaesittely tai vaikkapa loppukäyttäjän kommetti tuotteesta tai palvelusta.

Musiikkivideot

Hyvä musiikkivideo koostuu hyvästä ideasta, käsikirjoituksesta, kuvauksesta, mielenkiintoisesta leikkauksesta sekä värimaailmasta musiikista puhumattakaan. Musiikkivideo voi olla esim. kuvattu ja leikattu kokonaisuus tai se voi olla jopa animoitu läp koko videon.

Tapahtumat

Tapahtumasi voidaan kuvata ja editoida sopivaksi kokonaisuudeksi, joko muistoksi tai mainosvideoksi.

Ilmakuvaus

Ilmakuvauksella saadaan näyttävät kuvat esim. tuotantotiloista, palveluista tai vaikkapa myytävästä kohteesta. Ilmakuvalla saa uutta perspektiiviä maalta käsin kuvattuihin videoihin.

Animaatiot

Animaation on oivallinen tapa esitellä tuotteita ja palveluita verkkosivuilla ja somessa. Animaatiolla kun ei ole muuta rajoitetta kuin mielikuvitus. Siinä olisi kuitenkin hyvä olla sitä jotain, jotain mikä jättää jäljen®

Animaatio on hyvä keino esittää ja havainnollistaa mutkikastakin konseptia, kiinnostavasti ja hauskasti.

Jälkituotanto

Editointi, leikkaus, animointi, äänituotanto, äänenkäsittely, värimääritykset