Valokuvatuotanto, joka jättää jäljen®

Studio Jäljen Jättiläinen on parhaimmillaan mainoskuvauksissa ja kuvattaessa ihmistä eri tilanteissa ja tapahtumissa. Liikuteltavan kuvauskaluston ansiosta kuvaukset voidaan toteuttaa asiakkaan toivomassa paikassa: maalla, merellä, ilmassa, asiakkaan luona – miten vain sovitaan. Kuvat toimitetaan asiakkaalle digitaalisessa muodossa. Asiakas saa näin oikeudet kuviin ja voi teettää esimerkiksi paperikuvia missä vain. Kuvia voi myös jakaa sähköisenä esimerkiksi digitaalisessa mediassa.

Tuotanto- ja mainoskuvat yrityksille

Kuvat herättävät huomiota, varsinkin hyvät sellaiset. Onnistuneessa mainoskuvauksessa on osattava yhdistää loistava idea, itse kuvaaminen, kuvaustekniikka ja erilaisten tiedostojen käsittely. Erilainen ja oivaltava mainoskuva huomataan!

Laadukkaat kuvat myynnin edistämiseen, mainontaan, markkinointimateriaaleihin ja www-sivuille ja sosiaaliseen mediaan. Kuvaus toteutetaan halutussa paikassa joko asiakkaan tiloissa tai studiossa. Liikuteltavan studion ansiosta esimerkiksi henkilökuvaus tai tuotekuvaus voidaan toteuttaa joustavasti myös asiakkaan tiloissa.

Ilmakuvaus

Korkealaatuiset ilmakuvaukset alan huippuosaajilta. Kaipaatko ilmakuvia kiinteistöstäsi, tapahtumastasi tai vaikka maastosta? Ilmakuvaus avaa maailman uudestä näkökulmasta!

360-kuvaus

360-kuvat ja virtuaalikierros on oiva tapa näyttää tiloja netissä. 360-kuvat eli panoraamakuvat ovat koostettu useasta still-kuvasta, jotka yhdistetään ikäänkuin palloksi. Netissä katsoja on pallon sisällä ja kääntelemällä kuvaa tuntuu kuin itse olisit tilan keskipisteessä.

Kiinteistöt

Kuvataan myytävät tai vuokrattavat kohteet sisältä ja ulkoa ammattimaisesti. Valmiit kuvat tilaaja saa käyttöön halutussas muodossa.

Tapahtumat

Tapahtumakuvaus toteutetaan ns. reportaasikuvauksena, jossa mikään tilanne ei jää huomiotta. Kuvat toimitetaan halutussa muodossa tilaajalle.

Promokuvaus

Persoonalliset promokuvat mainos- ja markkinoitiin.

Hääkuvaus

Oma hääjuhla on tärkeä tapahtuma, joka kannattaa ikuistaa ammattilaisen osaamisella. Hyvin suunniteltu ja toteutettu hääkuvaus vähentää stressiä tuona merkittävänä päivänä, jolloin hääparin ja juhlavieraiden pitäisi saada nauttia juhlasta mahdollisimman huolettomana.