Digitaaliset ratkaisut, joka jättää jäljen®

www-sivut avaimet käteen -periaatteella

Nettisivut suunnittellaan niin käyttöliittymältään kuin ulkoasultaan yrityksesi tarpeiden mukaan. Tarjoamme nettisivujen suunnittelun- ja toteutuksen sekä tehokkaan nettisivujen markkinoinnin avaimet käteen -periaatteella, jotta saavutaisit erinomaisen näkyvyyden siellä missä asiakaskuntasi on.

Rakennamme minkä kokoiset sivut tahansa, pienistä räätälöidyistä esittelysivuista laajoihin kokonaisuuksiin tai verkkokauppaan. Sivut tehdään ylläpidoltaan mahdollisimmat helpoiksi ja apuja saat matkan varrella ja julkaisun jälkeen.

Sivuston suunnittelu ja rakentaminen alkaa webhotellin ja domainin varaamisesta.

Verkkosivut

www-sivut suunnittellaan avaimet käteen -periaatteella. Luomme asiakkaalle räätälöidyt ja uniikit WordPress-sivut. WordPressillä tehdyt sivut ovat helppo päivittää ja huoltaa, sekä ovat nopeita ja skaalautuvia eli responsiivisiä.

Verkkokauppa

WooCommerce -verkkokaupat – avaimet käteen toimitettuna

WooCommerce on WordPress-julkaisujärjestelmän sisään rakennettu verkkokauppa-lisäosa, joka voidaan integroida osaksi verkkosivustoa. Woocommere ja Wordpess on helppoja käyttää sekä niitä kehitetään jatkuvasti. Verkkokauppa on oiva lisä esim. kivijalkakauppiaille. Fyysisiä tuotteita ja palveluita on helppo myydä verkkokaupan kautta.

Mainosbannerit verkossa

Sivustoilla tai sosiaalisessa mediassa voidaan näppärästi saada huomiota kevyesti liikkuvilla elementeillä mainoksessa. Tunteita herättävä kuva ja lyhyt ytimekäs viesti sekä kevyt ohjaus sivuillenne – siitä on nettibanneri tehty.

Grafiikka

Graafinen suunnittelu on tärkeä osa nettisivuja. Pienillä graafisilla elementeillä ja kuvilla saadaa perussivuista mielenkiintoiset ja näyttävät.

Ylläpito ja Tuki

Halutessasi nettisivut voidaan kytkeä ylläpito- ja tukipakettiin, joka sisältää kaikein päivitystä tarvittavat toimenpiteet. Tähän pakettiin voidaan liittää myös markkinointi ja sivuston näkyvyyden huolto.

Integraatiot

Usein pärjätään pelkillä valmiina olevilla laajennuksilla. Jos kuitenkin valmiit olemassaolevat laajennukset tai ratkaisut eivät palvele tarpeita, voidaan rakentaa tarpeisiisi sopiva ratkaisu esimerkiksi räätälöity ajanvarausjärjestelmä tai esimerkiksi verkkokauppaan lisäosa, jolla voi hallita tuotteiden saldoja.

Sosiaalinen Media

Sosiaalinen media on osa yrityksen brändin rakentamista ja markkinointia. Sillä voidaan saavuttaa kohdeyleisö helposti ja kustannustehokkaasti. Kaikki sosiaalisen median kanavat eivät sovellu kaikille, vaan sieltä valitaan tarpeisiin sopivimmat ja tehokkaimmat kanavat.

Yrityksen olisi hyvä olla mukana sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi Facebook, Instagram ja Youtube ovat näppärä tapa olla esillä asiakkaille. Ideoidaan ja toteutetaan yhdessä yrityksenne kanssa some-kamjanjat unohtamatta seurantaa. Yhtä tärkeään on kampanjan/päivityksen ulkonäkö, kuin mitä sillä saadaan aikaan.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi on tärkeä osa markkinointia. Hakukoneoptimointi ei ole kertaluontoinen projekti, vaan se on pitkäjänteinen prosessi.