Graafinen suunnittelu, joka jättää jäljen®

Värejä, typografiaa, fontteja, kuvia, mielikuvitusta, pilkettä silmäkulmassa ja ripaus huumoria ja paljon muuta – se on mielenpainuvaa graafista suunnittelua.

Logot ja yritysilmeet

Hyvä nimi on yritykselle tärkeä, samoin kuin se, miltä nimi näyttää. Yrityksesi logo tulee näkymään lähes kaikessa yritykseesi liittyvässä viestinnässä. Siihen kannattaa satsata ja antaa se ammattilaisen suunniteltavaksi.

Brändin rakentaminen

Brändi yhdistää suunnitelmat ja sanoman visiosi suuntaan. Brändi välittää yrityksen arvot niin työntekijöille, kuin asiakkaille. Yritys ja sen henkilökunta ovat yhtä kuin brändi. Brändi on muutakin kuin nimi ja logo. Brändi rakentuu myös yrityksen väreistä, sloganista, domainista, grafiikasta, typografiasta, valokuvista, videokuvista sekä viestinnästä. Nämä yhdessä saavat yriyksesi erottumaan kilpailijoista. Brändin rakentaminen ei ole pelkkä yksittäinen toimenpide, vaan se on prosessi, joka kestää koko yrityksen elinkaaren ajan. Henkilöbrändit muokkaavat myös yrityksen kokonaisbrändiä.

Esitteet ja kuvastot

Yritys- ja tuote-esitteet, suorajakokirjeet, kirjat ja vuosikertomukset suunnittellaan sekä luomaan toivotunlaisia mielikuvia itse yrityksestä että toimimaan käyttötarkoituksessaan. Hyvä lopputulos on monien onnistuneiden osien summa.

Kirjat

Kirjojen ulkoasun ja taiton suunnittelu on sitä perinteisintä graafista suunnittelua. Esimerkiksi historiikit, kuvateokset, romaanit tai vaikka opaskirjat yrityksille, yhdistyksille tai yksityisille räätälöidysti.

Lehtimainonta

Väriä, kuvaa, tekstiä, rohkeutta, mielikuvitusta sekä ripaus huumoria – siitä on hyvä lehtimainos tehty.

Messuratkaisut

Suunnitellaan juuri teidän yrityksenne ilmeeseen sopivat messumateriaalit. Suunnitellaan näppärästi pilke silmäkulmassa monipuoliset roll-upit, banderollit ja messuseinät. Myyntiä edistäviä ratkaisuja moneen lähtöön kuten t-paidat, autoteippaukset ja katu- ja tienvarsimainokset. Vain mielikuvitus on rajana.

Käyntikortit

Käyntikortit on suunniteltava sekä luomaan toivotunlaisia mielikuvia itse yrityksestä että toimimaan käyttötarkoituksessaan. Hyvä lopputulos on monien onnistuneiden osien summa.

Yksilöity fontti

Personoitu fontti voidaan suunnitella ja digitoida alusta alkaen yrityksen brändin ja ilmeen mukaiseksi. Fonttiin voidaan sisällyttää vaikka ikonit, joita käytetään jatkuvasti yrityksen viestinnässä. Fontti voidaan myös rakentaa henkilön käsialasta toimivaksi fontiksi.