How can we help you?

Animaatiotuotanto

Videotuotanto, joka jättää jäljen®

Animaatio tekee objekteista visualisoituja ja muuttuvia. Animaation keinoin voidaan esittää melkein mitä vain. Olemme oululainen yritys joka tarjoaa korkealaatuista ja monipuolista 2D- ja 3D-animaatiotuotantoa valtakunnallisesti ja maailmanlaajuisesti. Tuotamme huomiota herättäviä ja kekseliäitä animaatioita, jotka keskittyvät sinun liiketoimintasi tavoitteisiin ja sopivat täydellisesti myös vanhan yrityksen ilmeeseen. Olemme täysin keskittyneitä sinun tavoitteeseesi ja hoidamme jokaisen työn samalla korkeatasoisella huolenpidolla ja huomiolla riippumatta budjetista.

Luodessamme animaatiota me työskentelemme kohtaus kerrallaan. Ajoitamme sekä kohdistamme animaation, selostuksen ja taustamusiikin. Pyydämme asiakkaalta palautetta ja viimeistelemme animaation, kunnes asiakas on 100%:sti tyytyväinen. Pyrimme aina parantamaan prosesseja, viestintää ja luovia työkaluja. Rakastamme tarinoiden kertomista upeiden animaatioiden kautta. Anna meidän auttaa sinua kertomaan tarinasi!

Animaatiotuotanto

Mainostoimisto Speciaali™ tarjoaa täyden palveluvalikoiman animaatiotuotantoon vastaten kaikenlaisten töiden vaatimuksiin.

Perinteiset Animaatiot

Perinteiset animaatiot, jossa animaattori tekee jokaisen kehyksen luomiseksi animaatiojakson. Animaattori piirtää piirrustukset käsin kehys kehykseltä. Peräkkäiset piirustukset seulotaan nopeasti yksi toisensa jälkeen ja näin luodaan liikkeen illuusio.

2D-Animaatiot

Tietokoneella luodut 2D-animaatiot ovat halvempia, valmistuvat nopeammin ja käyttää täsmälleen samaa tekniikkaa kuin perinteinen animaatio, mutta vektori animaatiot piirretään tietokoneella tai piirtonäytöllä.

3D-Animaatiot

3D-animaatio toimii täysin eri tavalla kuin perinteinen animaatio. Molemmat vaativat ymmärtämään samoja liikkeen ja koostumuksen periaatteita, mutta 3D-animaatio muistuttaa enemmän nukeilla leikkimistä kuin piirtämistä.

Liikegrafiikka

Liikegrafiikka on melko erilaista kuin muun tyyppiset animaatiot. Se on taidetta, jossa luovasti liikutetaan graafisia elementtejä tai tekstejä yleensä kaupallisessa tai mainostarkoituksessa. Mieti animoituja logoja, selitysvideoita, sovellusmainoksia, televisio mainoksia tai jopa elokuva trailereita.

Stop-Motion Animaatiot

Stop-motion animaatio tapahtuu ottamalla kuva objektista ja sitten siirretään sitä vain vähän ja otetaan toinen kuva. Prosessi toistetaan ja kun valokuvat toistetaan peräkkäin ne antavat liikkeen illuusion. Tekniikka on samanlainen kuin perinteisessä animaatiossa, mutta se käyttää piirrustusten sijaan tosielämän materiaaleja.

Jälkituotanto

Tarjoamme myös täyden mittakaavan jälkituotannon palveluita. Luotettavien ammattilaisten tiimimme tarjoaa teknisen osaamisen ja tarkkuuden sekä huippuluokan ohjelmistot käyttöösi, joka kerta. Meillä on kokemusta, luovuutta ja tietoa räätälöidä tyylikkäät animaatiot tarpeidesi mukaan.

We are a very dedicated team

Vulputate gravida nibh egestas.

We are a full-service digital company

Mauris purus maecenas purus, aliquet lacus varius. Proin venenatis vel cras phasellus condimentum.