VisitRaahe

Hyvän Tuulen Raahe – Kehittyvä kaupunki

Perämeren rannalla sijaitseva idyllinen Raahe on säilyttänyt merenkulkuun liittyvän perinteensä, mutta vilkas uudisrakentaminen antaa uutta ilmettä kaupunkikuvaan. 365-vuotiaassa Raahessa eletään vahvasti nykypäivää ja kuitenkin monet asiat ovat sopivalla tavalla ennallaan. Meri ja saaristo, vanha puukaupunkialue kujineen sekä lukuisat tapahtumat luovat jokaiselle hienot puitteet onnistuneeseen olemiseen.

Raahen hyväntuuliset ja runsaat tapahtumat tarjoavat tekemistä ja kokemista koko perheelle. Kesätorstaisin järjestettävät toritapahtumat maustettuna makealla musiikilla ja mukavilla oheistapahtumilla keräävät kansaa viihtymään paraatipaikalle raahelaisten yhteiseen olohuoneeseen – Härkätorille. Jo vuosikymmeniä järjestetyt Pekanpäivät, Raahe Festivat ja Rantajatsit kokoavat yleisönsä ympäri Suomen.

Ei sillä väliä, oletko raahelainen vai matkalainen, olet oikeutettu poimimaan omasi lukuisista tapahtumista ja mielenkiintoisista käyntikohteista. Toivotamme kaikille upeita elämyksiä Raahessa!

VisitRaahen logo, graafinen ilme ja www-sivut

www.visitraahe.fi >>
visitraahewww
visitraahewww3

Lue lisää →